Puksun pizza

Puksun Pizza

Helsinki: Malmi, Nallenmäki, Oulunkylä, Pakila, Pihlajamäki, Pihlajisto, Pukinmäki, Puksu, Savela, Sepänmäki, Suutarila, Tammisto, Tapanila, Tapaninkylä, …

Puksun Pizza

Puksun Pizza ja Kebab Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät

Puksun Pizza ja Kebab Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Puksun Pizza ja Kebab Oy on perustettu vuonna 2018. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Kebab-ravintola.

Katso Finder.fi:stä yhtiön Puksun Pizza ja Kebab Oy (2927079-2) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Puksun Pizza kotiinkuljetettuna kaupungissa Helsinki – Foodora

25.1.2023 — Annoksiin kuuluu: jäävuorisalaatti, rucola, tomaatti, kurkku, punasipuli, feta, oliivi, oliiviöljy, sitruunamehu, salaattikastike ja …

Puksun Pizza ja Kebab Oy – Yleiskuva | Suomen Asiakastieto Oy

Yrityksen Puksun Pizza ja Kebab Oy (2927079-2) liikevaihto oli 256 000 euroa 2020 ja työllisti 2 henkilöä. Liikevaihto nousi 11,8 %.

Puksun Pizza ja Kebab Oy – Rekisteritiedot – Asiakastieto

Yrityksen Puksun Pizza ja Kebab Oy (2927079-2) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Puksun Pizza & Kebab | Helsinki – Facebook

Puksun Pizza & Kebab, Helsinki. 131 den plijet · 88 were here. Pizzeria.

Puksun Pizza & Kebab | Helsinki – Facebook

Puksun Pizza ja Kebab Oy:n (Y-tunnus: 29270792) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 256,3 t. €, liikevaihdon muutos 11,8 % ja henkilöstömäärä 2.

Puksun Pizza ja Kebab Oy liikevaihto ja yritystiedot – Vainu.io

Keywords: puksun pizza, pukinmäen pizza, puksun pizza kebab, pukinmäki pizza, puksun pizza ja kebab ruokalista, pizza pukinmäki, puksun pizza ja kebab