Pizza rax jyväskylä

Jyväskylä – Rax

Jyväskylä | Rax

Jyväskylä. Yhteystiedot Kauppakatu 22, 40100 Jyväskylä 040 641 6039 · jyvaskyla.rax@restel.fi. Aukioloajat Ma–Ti11-19Ke–La11-20Su12-18.

Rax pizzabuffet – Forum Jyväskylä – sun oma kauppakeskus

Rax Pizzabuffet | Etusivu | Rax

Raxissa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Buffetpöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä …

Raxissa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Buffetpöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö! Kun haluat tilata ruuat mukaan, valitse Rax KotiBox.

Rax Pizzabuffet muuttaa uusiin tiloihin Jyväskylässä

Rax Pizzabuffet | Buffet | Rax

Buffetissa on tarjolla pizzoja, raikasta salaattia, lämpimänpöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö!

Rax Pizzabuffetin buffet-pöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö!

Rax, Buffet, Pizzabuffet, lounasravintolat, Pizzeria, Jyväskylä

Rax pizzabuffet – Ravintolat – Forum Jyväskylä – sun oma kauppakeskus

Jyväskylän Golden Rax Pizzabuffettin herkullisesta ja runsaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Valikoimistamme löydät viittä erilaista …

Rax pizzabuffet – Tarjolla pizzaa, salaattia, keittoa sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaikien kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö!

Rax Pizzabuffet Jyväskylä | Aina omalla maulla – Wolt

Rax Pizzabuffet muuttaa uusiin tiloihin Jyväskylässä | Restel Oy

Rax Pizzabuffet Jyväskylä · Wolt Specials. 4 pizzan tarjous. Valitse 4 normaalikokoista pizzaa yhteishintaan · Pizzat Havaiji. Pizzasuikale (possu), ananas (L).

Remontti Rax Pizzabuffetin tulevissa tiloissa on kovaa vauhtia käynnissä. Uudet ravintolatilat mahdollistavat jopa 90 hengen ryhmien ruokailun buffetpöydän antimista. Raxin herkullisia pizzoja, pizzataskuja, salaatteja ja boxeja saa myös helposti tilattua ja maksettua Raxin uudella sovelluksella, joka tarjoaa herkullisia etuja.

Rax Buffet Forum Jyväskylä – Eat.fi

Rax, Buffet, Pizzabuffet, lounasravintolat, Pizzeria, Jyväskylä | Golden Rax Pizzabuffet Jyväskylä

Rax Pizzabuffet Jyväskylä. Aina omalla maulla. Free delivery. Min. order: €10.00. Rating. 8.0out of 10. Favorite. Search. Wolt Specials; Pizzat; Pizzataskut …

Jyväskylän Golden Rax Pizzabuffettin herkullisesta ja runsaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Valikoimistamme löydät viittä erilaista pizzaa:
Pepperoni
Kinkku-ananas
Tonnikala-katkarapu
Päivän pizza (päivittäin vaihtuva maku)
Kasvispizza

Kaikki pizzamme ovat laktoosittomia (poikkeuksena kasvispizzan vähälaktoosinen salaattijuusto) ja pyydettäessä valmistamme myös gluteenitonta pizzaa. Buffetissamme voit pizzan lisäksi herkutella chicken wingseillä, lasagnella, kermaperunoilla, sipulirenkailla, lihapullilla, pikkunakeilla, 23 eri vaihtoehtoa sisältävällä salaattipöydällä, päivän keitolla, pizzaleivällä ja nachoilla. Buffetaterian juomavalikoimaan kuuluvat Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Sprite Zero, sooda, maito ja vesi. Buffetaterian hintaan sisältyvät myös kahvi, tee, kaakao, cappucino ja espresso. Kaikkea voit syödä ja juoda niin paljon kuin haluat.

Valittavanasi on myös kevyempi vaihtoehto Salaattibuffet, jossa voit koota mieleisesi salaattiannoksen 23 eri raaka-aineesta. Lisäksi salaattibuffettiin kuuluvat päivän keitto, pizzaleipä, juomat ja kahvit.

Jälkiruoaksi suosittelemme jäätelöä marjahilloilla hintaan 1,00 €, jolloin voit syödä jäätelöä niin paljon kuin haluat.Lisätietoja tuotteistamme löydät ravintoarvotaulukostamme.

Tervetuloa – Syö ja juo niin paljon kuin haluat

Lounas Rax Pizzabuffet Jyväskylä, Jyväskylä – Lounaat.info

Rax Pizzabuffet Jyväskylä | Wolt | Kotiinkuljetus | cities.jyvaskyla

Tosi hyvää pizzaa, mehukasta, ei liian kuivaa. Salaattipöytä mopipuolinen. Muu ruoka ihan OK, mutta lasagne on JÄRKYTTÄVÄN pahaa, ollut kahdella eri …

Katso menu ja tilaa ruuat kuljetettuna | Rax Pizzabuffet -ravintolassa herkuttelet helposti ja vaivattomasti.

Rax Pizzabuffet Jyväskylä | Wolt | Delivery | Jyväskylä

Rax Pizzabuffet Jyväskylä. 1 tähteä; 2 tähteä; 3 tähteä; 4 tähteä; 5 tähteä. . Asemakatu 5 …

Order now online from the menu | Rax Pizzabuffet -ravintolassa herkuttelet helposti ja vaivattomasti.

eat.fi

Eat.fi – Kaikki ravintolat kartalla! Aukioloajat, arvostelut, pöytävaraus, tilaus, lahjakortit.

Lounas Rax Pizzabuffet Jyväskylä, Jyväskylä

Rax Pizzabuffet Jyväskylä, Asemakatu 5, 40100 Jyväskylä. Lounas ma-pe: 10:30-20, la: 11-20, su: 12-20. Käyttäjien arvio: ei arvioita

Keywords: pizza rax jyväskylä