Muonio pizza

Ravintola Kammari | Olos | Muonio | Restaurant | Bar

Ravintola Kammari on kodikas ja lämminhenkinen ravintola Muonion Olostunturissa. Kammarissa on 100 asiakaspaikkaa, A-oikeudet ja se on avoinna joka päivä …

Ravintola Kammari on kodikas ja lämminhenkinen ravintola Muonion Olostunturissa. Kammarissa on 100 asiakaspaikkaa, A-oikeudet ja se on avoinna joka päivä 16-22.

Muonion hämmentävä ravintolatarjonta – 3 vinkkiä

15.4.2017 — Olen ollut Muoniossa tai tarkemmin enimmäkseen Olostunturin … Pizza poro-leipäjuusto-lakkahillo oli toimiva, ja ruokalistan tarjontaa …

Äkkiseltään ei uskoisi, että luonto- ja liikuntamatkailuturismista huolimatta Lapin luoteisosassa sijaitseva Muonio tarjoaisi kovinkaan paljon elämyksiä ravintoloiden ja kahviloiden saralla. Kunnassa on kuitenkin vain 2500 asukasta.

Ruokapaikka Hyvä Pata | Muonio – Facebook

Ruokapaikka Hyvä Pata, Muonio. 772 likes · 336 were here. Ruokailupaikka Muoniossa. … Torniontie 110, Muonio, Finland.

Pizzeriat Muonio – Ravintolahaku

Pizzeriat Muonio

Avoinna olevat ravintolat kategoriassa pizzeria Muonio. Aukioloaikojen lisäksi löydät myös pian avautuvat, sulkeutuvat ja suljetut ravintolat.

Pizzeriat Muonio. Avoinna olevat ravintolat kategoriassa pizzeria Muonio. Aukioloaikojen lisäksi löydät myös pian avautuvat, sulkeutuvat ja suljetut ravintolat.

Best pizza restaurants in Muonio, winter 2023

Suspicious activity detected

Explore full information about pizza in Muonio and nearby. View ratings, addresses and opening hours of best restaurants.

Pizza kohteessa Muonio, Lapin maakunta – Cybo

Parhaat Pizza kohteessa Muonio, Lapin maakunta. Classic Pizza Levi, Ravintola Otso Ylläsjärvi, Ravintola Messi & Escape Room Levi, Kyrön Loma Oy, Kotipizza, …

Ravintola Kammari, Muonio – polomap

Ravintola Kammari, Muonio — Kapustarinnantie, puhelin 016 539103, aukioloajat

Ravintola Kammari, osoite — Kapustarinnantie 1, 99300 Muonio, Suomi, puhelin 016 539103, aukioloajat. Löytyy ryhmiin: pizzeria, ravintola.

Ravintolat – Takka – Polar Kota – Hirsiravintola – Lapland Hotels

Margherita Pizza, L 13 € Tomaattikastiketta, mozzarellaa ja basilikaa. Sieni Pizza, L 15 € Tomaattikastiketta, mozzarellaa, herkkusieniä, pikkelöityjä …

Top 10 Best Pizza Places in Muonio, Finland – Yelp

Top 10 Best Pizza Places in Muonio, Finland – Last Updated February 2023 – Yelp

Best Pizza in Muonio, Finland – Pizza-Factory, Ravintola Otso, Classic Pizza Levi, Ravintola Renna, Kotipizza, Rouhe, Meidän Kebab & Pizza.

Best Pizza in Muonio, Finland – Kotipizza

Muonion paras lounaspaikka – – Suomi24 Keskustelut

Muonion paras lounaspaikka – – Suomi24 Keskustelut

Ensi kerralla kun vierailemme Muonioon käyvään taas tutuimmissa paikkoissa mistä … -Hyvää PATAA on todella hyvä pizza ja lounas paikka ja niin siistikin!

Jep, se on Harriniva vaikka vähän kaukana onkin. Hyvä palvelu, hyvät ruuat. Ei tarvi olla haukkujen kohteena niinku Hyväpadassa, jonka omistaja on työnt…

Keywords: muonio pizza