Lidl venäjä

Lidlin Sipponen: Onneksi ei menty Venäjälle – Ilta-Sanomat

7.3.2022 — Lidlin mukaan ketjussa ei ole myynnissä mitään Venäjällä valmistettuja tuotteita. – Vaikka teematuotteisiin ei kuulu Venäjällä valmistettuja …

Lidl poistaa myynnistä teemaviikkojen ”venäläistyyliset” tuotteet

8.3.2022 — Maanantaina Lidl kuitenkin ilmoitti vetävänsä valikoimastaan kaikki venäläistyyppiset tuotteet, joita ei ole kuitenkaan valmistettu Venäjällä, …

Lidl poistaa myynnistä venäläistyyliset tuotteet – Iltalehti

Iltalehti

11.3.2022 — Lidl ilmoitti aiemmin vetävänsä valikoimastaan kaikki venäläistyyppiset tuotteet joita ei ole kuitenkaan valmistettu Venäjällä, mutta joissa …

Lidlin viikonlopputarjouksessa venäläistä poroa – Iltalehti

Iltalehti

8.3.2022 — Useat ketjut ovat kertoneet poistavansa Venäjällä valmistetut tuotteet myynnistä sen jälkeen, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan.

Lidl poisti valikoimastaan ”venäläistyyppiset” tuotteet, ja nyt …

Lidl poisti valikoimastaan ”venäläistyyppiset” tuotteet, ja nyt ketjua syytetään syrjinnästä – Talous | HS.fi

Makumatkailu on edullista ekoturismia parhaimmillaan! Jätä passi kotiin ja lue lisää kansainvälisistä teemaviikoistamme – näitä herkkuja et muualta löydä.

Lidlin mukaan päätös poistaa tuotteita Itä-Eurooppa-teemaviikon kampanjasta johtuu siitä, että asiakkaat eivät joutuisi pohtimaan, onko tuote Venäjällä valmistettu vai ei.

Ota maailma makutestiin teemaviikoillamme – Lidl.fi

Lidl tarjoaa laadukkaan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä suosikkeja sinulle, joka haluat tehdä ostoksesi edullisesti ja vaivattomasti.

Lidl Suomi – www.lidl.fi

Lidl Suomi – www.lidl.fi

8.3.2022 — Lidl kertoi Facebookissa, ettei torstaina alkava Itä-Euroopan teemaviikko pidä sisällään Venäjällä tai Valko-Venäjällä valmistettuja tuotteita.

Lidl tarjoaa laadukkaan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä suosikkeja sinulle, joka haluat tehdä ostoksesi edullisesti ja vaivattomasti.

Lidl veti “venäläistyyliset” tuotteet pois teemaviikoltaan

Kauppaketju Lidl veti “venäläistyyliset” tuotteet pois teemaviikoltaan | Makuja | MTV Uutiset

Ukraina odottaa Venäjän uutta hyökkäystä sodan alkamisen vuosipäivän tienoilla helmikuussa … Ilmatieteen laitos on kehittänyt tiesäämalliaan ottamaan …

Kauppaketju Lidl tiedotti Facebook-sivuillaan maanantaina, että sen Itä-Euroopan teemaviikolla ei nähdä venäläistyylisiä tuotteita.

Lidl ottaa käyttöön kaupan omilla jätteillä kulkevan rekan

Lidl ottaa käyttöön kaupan omilla jätteillä kulkevan rekan – Uutiset – Maaseudun Tulevaisuus

9.2.2022 — Vaikka näidenkään tuotteiden valmistusmaa ei ole Venäjä, tässä maailmantilanteessa emme ota niitä myyntiin. Tuotteet lahjoitetaan ruoka-apuun.

Auto käyttää myymälöiden jätteestä tuotettua, nesteytettyä biokaasua.

Lidl Suomi – Huomenia! Tämän viikon tarjouslehdessämme…

Keywords: lidl venäjä