Capri pizza

Pizzeria Capri | Herkullista ruokaa Nurmijärvellä!

Pizzeria Capri on Nurmijärven laadukkain pizzeria, jossa panostetaan raaka-aineiden puhtauteen, korkeaan laatuun sekä ystävälliseen palveluun.

Pizzeria Capri Villähde

Tule viihtyisään ravintolaamme tai tilaa meiltä pizza, salaatti, kebab, burgeri ja pihvi kotiin tai lounaaksi töihin. Puh: 0405042222.

Tule viihtyisään ravintolaamme tai tilaa meiltä pizza, salaatti, kebab, burgeri ja pihvi kotiin tai lounaaksi töihin. Puh: 0405042222. Seuraa tarjouksia Facebookissa ja Instagramissa! Lahti, Villähde.

Pizzeria Capri Nurmijärvi – Facebook

Pizzeria Capri Villähde

Gluteeniton pizza. Meiltä voi tilata myös gluteenittomia pizzoja 3€ lisähintaan. Pyydämme huomioimaan, että gluteeniton pizzapohja tulee meille valmiina ja …

Ravintola Capri Rajamäki, verkkotilaus järjestelmä

Ensi tiistaina 10.1 yrittäjälounas jälleen Caprissa! Nähdään siis tiistaina: Paikka: Pizzeria Capri Nurmijärvi Aika: 10.1. klo 11-13

Pizzeria Capri – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Ravintola Capri Rajamäki : – JUOMAT KANA RUOAT LEIKKEET PIHVIT KEBABIT KANAKEBAB PASTAT – UUTUUS! SALAATIT NORM. PIZZAT PERHE PIZZAT HAMPURILAISET …

Online-Tilaus – Capri Pizzeria

Viralliselta nimeltään yhtiö on Pizza Capri Oy. Yhtiön Pizzeria Capri liikevaihto oli 184 tuhatta ja tilikauden tulos 37 tuhatta.

Capris Pizza Kebab kotiinkuljetettuna kaupungissa Helsinki

Capri Pizzeria

Capri Pizzeria | Lounasravintola Capri! … Kebab Pizza. kebabliha, tuore herkkusieni, tomaatti, punasipuli. Oregano; Valkosipuli.

Capri Pizzeria | Lounasravintola Capri!

Pizza Capri Oy – Rekisteritiedot | Suomen Asiakastieto Oy

Your Choice. alkaen 12,40 € · Capris Special. Pepperoni, ananas, katkarapu, aurajuusto, sipuli. alkaen 11,40 € · Americano. Kinkku, ananas, aurajuusto. alkaen 10 …

Yrityksen Pizza Capri Oy (2299722-7) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Keywords: capri pizza